Selectiecriteria cateraars

De kwalliteit van een cateraar is het belangrijkste criteria, wel moet de prijs in verhouding staan met de kwaliteit. De uitstraling van een cateraar is vrijwel onbelangrijk.



Welke criteria spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een cateraar?


 Gemiddelde
bedrijfsleven
Kwaliteit38%                                
Prijs/kwaliteit26%                                
Aanbod23%                                
Professionaliteit, klantgerichtheid en service20%                                
Creativiteit en originaliteit13%                                
Flexibiliteit10%                                
Ervaringen7%                                
Meedenken6%                                
Uitstraling2%                                
Anders namelijk20%                                
Weet niet/geen antwoord5%                                



De resultaten zijn gebaseerd op het jaarlijkse NIDAP onderzoek onder circa 400 eventmanagers. Binnen het bedrijfsleven is een steekproef getrokken onder de branches industrie, bouw, transport, zakelijke en financiƫle dienstverlening en ICT. Binnen de tertiaire sector zijn de overheid, zorg en non-profit onderzocht. In alle gevallen gaat het om organisaties met 100 of meer werknemers.